24.1.17

koen ngerti ta gak nek Nur Fasta iku duduk karyawan Fitsa Hats?!

 

Rachmat Irianto iku anak lanange Bejo Sugiantoro, bek Persebaya karo timnas Garuda jaman semono.

Lek Abu Rizal iki gak ono hubungane karo Abu Rizal Bakri.

Terus sing jenenge Aan Maldini iki yo duduk anggota Bani Maldini soko Itali (Cesare, Paolo, Cristian & Daniel). Yo gak ono hubungane karo Maldini Pali, pemain sayap PSM Makassar iku.

Lha iki sing lucu, sing jenenge Ariel Sharon iku dimusuhi wong Eslam, mergo tau mateni pengungsi Palestina nang Sabra & Shatilla, Lebanon. Terus dadi perdana menteri negoro Isroil. Lagek matek taun 2014, mergo koma pirang-pirang taun. 


Nang Persebaya, saiki, ono striker apik jenenge Ariel Sharon. Hmmmm. Untung gak ono kiper sing jenenge Jos Bus (George Bush). Wkwkwkw.

Taun wingi Cak Ariel dadi top skor kompetisi internal Persebaya. Wis mugo-mugo maene tetep apik.
Ngemeng-ngemeng, koen ngerti ta gak nek Nur Fasta iku duduk karyawan Fitsa Hats?!


ditulis oleh Rijal Mumazziq Z Posted by Penerbit imtiyaz,http://imtiyaz-publisher.blogspot.com/ Penerbit Buku Buku Islam.

No comments:
Write comments
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();

-

Terbitan




Dgus dur dan sepakbola terbitan penerbit imityaz

ensiklopedia 22 aliran tasawwuf

Hilyah buku cerdas bahasa arab dan inggris

Dari Pesanteren untuk ummat terbitan penerbit imityaz

pengetahuan dasar alqur'an penerbit imityaz



Rasionalisasi Tuhan